ARTVİN / HOPA - Sugören Ortaokulu

Sugören Ortaokulu

SUGÖREN MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ SUGÖREN İLKOKULU BLOK NO: 73 HOPA / ARTVİN
Vizyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak.
Misyon
Hoşgörülü, ahlaklı, tutarlı, kendine güvenen, doğayı koruyan, yaratıcı düşünen, bilgili, becerili, yeteneğinin farkında olan, atak, paylaşımcı, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız...
Başarılar
2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler İl Birinciliği 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı Teog İlçe Birincisi 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı Teog İlçe İkincisi
Başlama :08:30 Bitiş :15:10
Ulaşım
OKulumuz öğretmenleri daha çok ulaşımlarını özel araçları ile sağlamaktadır. Ancak ilçe merkezinden okulumuza 20 dk´da bir düzenli dolmuş ulaşımı vardır.
Mahalle
Okulumuz ilçe merkezine 2.5´dir
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl öğrencilerimiz için atletizm çalışmaları yapılmaktadır ve bu öğrencilerimiz düzenli bir şekilde hem il içinde hem de bölgede müsabakalara katılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzun da dahil olduğu eTwinning projeleri ve alt etkinlikleri aktif bir şekilde sürdürülmektedir.